KOMPLET RENOVERING AF ARNE JACOBSEN-DESIGN

Pernille Oldgaard som står bag instagramprofilen Moneymum har sammen med sin mand og parrets to børn renoveret et smukt hus, fra kælder til kvist.

 

HUSETS OPRINDELIG HISTORIE

Huset er i 1971 ombygget af Arne Jacobsens tegnestue. Det er nemlig Arne Jacobsens søn, Johan Jacobsen, som har boet i det.

Det mest karakteristiske ved huset er udover den fantastiske beliggenhed, de specielle aflange vinduer. Vinduerne er lange og smalle, så man kan nyde den smukke udsigt, selvom man sidder ned. Udover dette har familien bevaret husets facon, på trods af at de har tilføjet 4 kviste på 1. sal, for at få flere brugbare kvadratmeter.

Pernille og hendes mand og ligeledes valgt at tilføje Vola armaturer i hele huset, da det er Arne Jacobsens originale design.

FARVERNE I HUSET

Pernille elsker klassisk design og rene linjer. Derfor har hun også valgt et dansk snedkerkøkken i egetræ, sammen med en smuk lys beige nuance. Da hun har udsigt til en del grønt og havet, har hun valgt at holde vægfarverne i dæmpede jordfarver, for at holde den naturlige og jordnære stil.

Som kontrast til de beige, greige og jordfarvede vægge, har de valgt at male lofterne OG lysningerne hvide. Mange vælger at male lysningerne i samme farve som væggen, men Pernilles valg om at holde dem hvide har skabt en helt fantastisk effekt, hvor lysindfaldet maksimeres.

I Hall’en og køkkenet har hun valgt farven Belgian Cream som er en smuk, varm beige farve.

Køkkenet er malet med farven Belgian Cream

Stuen er malet med den varme Perfect Nude som har en sart rosa undertone

Badeværelset er malet med en kølig beige farve Cold September, som står perfekt sammen med de smukke brune klinker.

På værelserne har parret været lidt mere modige med farverne.

Datteren Nolas yndlingsfarve er Lilla, og hun har fået lov til selv at vælge farve til sit værelse som er blevet malet med den smukke Angel Kiss.

Sønnen Astons værelse har fået en smuk grøn farve, cippolino som passer super godt sammen med både den lilla og de andre jordfarver i huset.

På gæsteværelset har de valgt den frække peach perfect, som er en lys og sart ferskenfarvet, men som i den varme aftensol får en mere nude karakter.

I soveværelset har de valgt en dyb, støvet brun farve, cool brown, som skaber en omfavnende og hyggelig atmosfære – perfekt til soveværelset!

Se alle Gebennas smukke farver her.

“Farverne bryder det kedelige og nyrenoverede look, som huset har. Det giver varme og et meget dejligere hjem”.